Vigselringar Silver

Dessa vigselringar i silver håller yttersta kvalité vad gäller form och utseende. I alla aspekter är ringarna tillverkade för att uppnå perfektion. Varje Silverring för vigsel tillverkas unikt efter just din beställning. Om ni har några funderingar kring design eller ringar, tveka inte att höra av er till vår kunniga kundtjänst. Om ni är osäkra på storlekar kan ni gärna läsa vår storleksguide.

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 344 produkter

Du har sett 36 av 344 produkter

Fallande ordning
Filter

36 av 344 produkter

Du har sett 36 av 344 produkter

Vigselringar Silver

Vigselringar i silver som passar allas plånböcker

Även om det under lång tid var populärt med vigselringar i guld har silvret börjat komma tillbaka stort. Det kan i hög grad bero på att silverringar är moderna, väldesignade och oftast billigare än exempelvis guld, platina och titan. Det är i första hand sterlingsilver som används när det kommer till vigselringar i silver, ett vackert material som ger ringen en ljusgrå och glansig färg. Det finns även vigselringar i sterlingsilver som är matta och lite mörkare, det beror helt och hållet på kreatörens vision. Vi erbjuder ringar med både 935 sterlingsilver och 925 sterlingsilver. Alla våra vigselringar har dessutom en eller flera vackra stenar. Du kan välja om du bara vill se silvriga vigselringar med diamanter eller om du hellre vill se silverringar med cubic zirkoner. Hitta vigselringar av silver som passar just dina behov här hos oss.

Vi förenklar ditt val med våra praktiska filtreringsfunktioner

Vi har ett väldigt stort utbud av ringar, både när det kommer till vigselringar, förlovningsringar och när det kommer till vanliga ringar i exempelvis guld eller platina. För att du ska slippa kolla igenom varenda ring kan du använda vår filtrering för att hitta ringar som passar just dina behov och krav. Du kan exempelvis ställa in vilka prisklasser du vill se, perfekt om du har en budget att hålla dig till. Vi har ringar från runt 200 kronor till 20 000 kronor eller ännu högre. Genom att effektivisera vår verksamhet samt tillverka många egna smycken kan vi hålla våra kostnader nere. Detta är en av flera anledningar till att vi har några av landets lägsta priser. Om du hittar en vigselring i silver från vårt utbud fast till ett bättre pris i någon annan butik kan du använda vår prisgaranti.

Med prisgarantin ser du till att du alltid får det bästa priset

Vår prisgaranti är enkel att förstå. Om du hittar ett likadant smycke hos en annan aktör kommer vi att matcha priset. Du kan läsa mer om denna garanti här på vår hemsida. Du kan alltid använda dig av vår prisgaranti efter att du har genomfört köpet så länge det är inom 14 dagar från inköpsdatumet.

Gravera din vigselring i silver med något speciellt

Hos oss kan du enkelt gravera dina ringar. Detta gäller inte bara för vigselringar utan alla våra ringar. När du ska beställa kan du fylla i vår ruta för gravyr. Där anger du helt enkelt vad du vill att det ska stå på din ring. Det vanligaste är att man skriver datumet för bröllopet men ni kan naturligtvis gravera en mening om ni vill, kanske något som är speciellt för just er. Detta är en vacker detalj och gör även att era ringar särskiljer sig och känns mer unika.

Se till att er stora dag blir ett minne för livet

Det är mycket som ska stämma när det kommer till ett bröllop. Även om bröllopsklänningen, bröllopskostymen, maten, lokalen och alla andra delarna är viktiga så är det på många sätt vigselringen som är det allra viktigaste. När dagen är över kommer kläderna att packas ned, maten att vara uppäten och lokalen städas ur men vigselringen, den kommer förhoppningsvis att följa med på ditt finger under resten av ditt liv. Oavsett om du väljer en vigselring i silver, guld eller något annat exklusivt material bör du välja en ring som du verkligen tycker om. Vi på Safira finns här för att hjälpa dig hitta rätt, inte bara genom vårt stora utbud, varierade pris och våra smarta filtreringsfunktioner. Du kan även kontakta oss om du vill fråga något eller få råd inför ditt köp. Vi är trots allt experter på vigselringar och även andra typen av smycken. Hör av dig redan idag så hjälper vi dig på bästa sätt.