Sterling Silver Chain Ring

Safira x Petra Tungården
Från 384 kr Ordinarie pris 549 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt och retur
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Din ringsamling kan helt enkelt inte bli komplett utan den snygga ringen Chain i sterling silver. Denna snygging har en kedjeliknande design och har dekorerats med några vackra stenar för att höja dess skönhet ytterligare en nivå. Med den på fingret kommer du stråla av lyx och elegans.

Art. Nr
050100210
Enhet
St
Märke
Safira x Petra Tungården
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.