Rock By Sweden armband Glaspärla 18 cm Rosé/Beige

Rock By Sweden
Specialpris 225 kr Ordinarie pris 750 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Fantastiskt snyggt armband med massor av små kedjor av glaspärlor och flera kristallbeklädda berlocker. Passar alla då storleken kan justeras med knäppningen. Snygga dekorativa svarta tofsar.

Art. Nr
R122800ROSE/BEIG
Enhet
St
Märke
Rock By Sweden
Material
Glas, Rhodiumpläterad Koppar
Bredd
12 mm
Längd
18 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Färg sten
Vit
Measurement Pearl
3 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Pearl
Glass pearl
Shape Pearl
Round
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
3 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.