Rock By Sweden Armring R1265 Gun/Blackdiamond

Rock By Sweden
Specialpris 375 kr Ordinarie pris 749 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Stilrent och mycket elegant stelt armband med stor vacker droppformad Swarovski kristall. Armbandet öppnas lätt genom det smidiga fjädrade gångjärnet. Nickelsäkert.

Art. Nr
R1265GUNBLDIA
Enhet
St
Märke
Rock By Sweden
Material
Stainless steel
Färg
Black
Bredd
12 mm
Längd
18 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Swarovski
Färg sten
Svart
Measurement Stone
30 mm
Antal stenar
1
Form sten
Droppe
Yta
Blank
Tjocklek
2 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.