Rock By Sweden Halsband Hysteria White/Grey

Rock By Sweden
Specialpris 104 kr Ordinarie pris 699 kr
Slutsåld

Beskrivning

Stilrent långt halsband med små glaspärlor i kedja samt två dekorativa kristall beklädda döskallar. Lika fint till vit tunika som till den lilla svarta.

Art. Nr
R1179WHITE/GREY
Enhet
St
Märke
Rock By Sweden
Material
Rhodiumpläterad Koppar
Färg
Gray;White
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Stellux Kristaller
Färg sten
Vit
Height Pendant
23 mm
Measurement Pearl
4 mm
Antal stenar
Flera
Pearl
Glass pearl
Shape Pearl
Round
Form sten
Rund
Yta
Blank
Bredd hänge
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.