Rock By Sweden Halsband Stairway To Heaven Svart

Rock By Sweden
Specialpris 200 kr Ordinarie pris 399 kr
Rock By Sweden Halsband Stairway To Heaven Svart
Slutsåld

Beskrivning

Halsband från Rock by Sweden i Rhodiumpläterat koppar med pärlor. Halsbandet är smyckat med en dödskalle och ett kors. Längd:56-63 cm Färg: Svart Smycken från Rock by Sweden är noga kontrollerade och håller sig inom de enligt EU satta tillåtna gränser av av bly, nickel och kadmium.

Art. Nr
S1122GUN/BLACK
Enhet
St
Märke
Rock By Sweden
Färg
Black
Längd
60 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.