Rock By Sweden Herr Pärlarmband Blå Buddha Vit 16 cm

Rock By Sweden
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 349 kr
Rock By Sweden Herr Pärlarmband Blå Buddha Vit 16 cm
Slutsåld

Beskrivning

Pärlarmband från Rock by Sweden. Pärlor i sodalite med ett buddha huvud i rostfritt stål. Längd: 16 cm Bredd: 6 mm Buddha huvud: 8x12 mm Färg: Blåt/Vit Smycken från Rock by Sweden är noga kontrollerade och håller sig inom de enligt EU satta tillåtna gränser av av bly, nickel och kadmium.

Art. Nr
S121700WHITE
Enhet
St
Märke
Rock By Sweden
Färg
Blue;White
Bredd
6 mm
Längd
16 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
12 mm
Measurement Pearl
6 mm
Shape Pearl
Round
Yta
Blank
Bredd hänge
8 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.