Rock By Sweden Manschettknappar Round Skull Gun

Rock By Sweden
Specialpris 52 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Runda eleganta manschettknappar med stilrena detaljer och en fasetterad döskalle. En del av Rock by Sweden Unisex Collection.

Art. Nr
RC-1002-BK
Enhet
Par
Märke
Rock By Sweden
Material
Metall
Färg
Black
Höjd
16,0 mm
Bredd
16 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Tjocklek
3 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.