Rock By Sweden Pärlhalsband Buddha Vit/Svart 80 cm

Rock By Sweden
Specialpris 375 kr Ordinarie pris 749 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ett långt snyggt halsband i stål och vackra pärlor av halvädelstenar av onyx med stilren buddha längste ned ihop med en dekorativ tofs. Ett halsband lika snyggt till sommarklänningen som till vardagsdressen med jeans och t-shirt. Smycken från Rock by Sweden är noga kontrollerade och håller sig inom de enligt EU satta tillåtna gränser av av bly, nickel och kadmium.

Art. Nr
S116600VIT/BLACK
Enhet
St
Märke
Rock By Sweden
Bredd
8 mm
Längd
80 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
120 mm
Measurement Pearl
8 mm
Shape Pearl
Round
Yta
Blank
Tjocklek
8 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.