Rock By Sweden Ring Pyramid Vit

Rock By Sweden
Rock By Sweden Ring Pyramid Vit
Slutsåld

Beskrivning

Smal ring från Rock by Sweden i polerat rostfritt stål med en pyramid smyckad med stenar. Bredd: 2 mm Pyramid: 7x7 mm Stenar: Swarovski Kristaller Färg: Vit Smycken från Rock by Sweden är noga kontrollerade och håller sig inom de enligt EU satta tillåtna gränser av av bly, nickel och kadmium.

Art. Nr
S130200WHITE
Enhet
St
Märke
Rock By Sweden
Material
Stainless steel
Bredd
2 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Swarovski
Insida
Rak
Measurement Detail
7 mm
Antal stenar
Flera
Utsida
Kupad
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.