Rosefield Bowery Grått läderarmband med söm & roséguldlås

Rosefield
Specialpris 44 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Detta gråa klockarmband av mjukt och naturligt arbetat läder fungerar perfekt med Rosefields tunna boetter. Handgjorda och sydda till perfektion. Detta armband är en klassiker som aldrig går ur stil. Passar till 38 mm uret.

Art. Nr
SGRC-S108
Enhet
St
Märke
Rosefield
Kollektion
Bowery
Material
Läder
Färg
Rose;Gray
Bredd
18 mm
Längd
15-20 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Rosegold
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.