Rosefield Gramercy Svart läderarmband med mattsvart lås

Rosefield
Specialpris 210 kr Ordinarie pris 299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Detta svarta klockarmband utan sömmar, gjort av mjukt och naturligt arbetat läder, skapas för en elegant men modern mode-look. Handgjort och utskuret så representerar detta armband huvudsakerna till Amsterdam och New York. Passar till 38 mm uret.

Art. Nr
CCBLB-S112
Enhet
St
Märke
Rosefield
Material
Läder
Färg
Black
Bredd
18 mm
Längd
16-21 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Black
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.