Rosefield Klockarmband Guld/Svart Tribeca

Rosefield
Specialpris 44 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Detta svarta armband, tillverkat av mjukt och äkta läder fungerar perfekt tillsammans med Rosefields tunna boetter. Handgjorda och perfekt sydda gör det här armbandet till ett måste i en klassisk outfit som aldrig går ur stilen.

Art. Nr
TSBLG-S132
Enhet
St
Märke
Rosefield
Kollektion
Tribeca
Material
Stainless steel
Färg
Black
Bredd
16 mm
Längd
15-20 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Gold
Strap
Genuine leather

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.