Rosefield Meshstrap Silver Tribeca

Rosefield
Specialpris 59 kr Ordinarie pris 395 kr
Slutsåld

Beskrivning

Silverpläterad meshlänk i rostfritt stål skräddarsydd för Rosefields TRIBECA kollektion. Designad in i minsta detalj för en lyxig look, det här armbandet erbjuder flexibilitet och utrymme för handleden att andas.

Art. Nr
TMSS-S127
Enhet
St
Märke
Rosefield
Kollektion
Tribeca
Material
Stainless steel
Färg
Silver
Bredd
16 mm
Längd
15-20 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Silver
Strap
Stainless Steel Mesh Strap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.