Rosefield The Ace Silver Sunray - Silver Rose Gold Duo Klocka 33 mm

Rosefield
Specialpris 645 kr Ordinarie pris 1289 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ace-kollektionen är en hyllning till de gamla klassikerna: en retro klocka med en modern Rosefield-twist. Lätt att styla och bära, är Ace den perfekta sofistikerade-möter-sportig balansen. Oavsett om du är en klassiker buff eller inte, är denna kollektionen "Ace".

Art. Nr
ACSRD-A06
Material
Mässing
Clockwork
Japanese Quartz Movement
Dial
Silver
Kollektion
The Ace
Märke
Rosefield
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Rose
Färg
Silver;Rose
Height Watch Case
7,5 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
12,2-18,6 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
33 mm
Strap
Stainless steel
Bredd band
15 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.