Rosefield The Boxy Klocka White Sunray Mesh Rosegold

Rosefield
Specialpris 767 kr Ordinarie pris 1095 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

En modern spin på en distinkt och retro look. The Boxy har djärva vinklar med fyrkantiga fall och solstråle etsning. Det är modemassans favorit och den mest mångsidiga trenden att dyka upp på runwayen. För varje tillfälle, från jobb till helg - var djärv och bär The Boxy.

Art. Nr
QWSR-Q01
Märke
Rosefield
Material
Roséguldpläterat stål
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Japanese Quartz Movement
Diameter
26x28 mm
Urtavla
White
Längd
12,2-18,6 cm
Enhet
St
Color Ring
Rosegold
Färg
Rose;White
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
12,2-18,6 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Meshstring in steel
Bredd band
12 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.