Rosefield The City Bloom Klocka Lily White/Rosé 33 mm

Rosefield
Specialpris 164 kr Ordinarie pris 1095 kr
Slutsåld

Beskrivning

City Bloom kollektionen möter vår/sommar känslan och kommer helt klart få blickarna mot sig denna säsong. Inspirerat från de blommiga Indiska sommarmotiven från catwalken, varje läderarmband är unikt broderat och kommer i fyra olika färger. En klassisk look med en extra twist.

Art. Nr
CILIR-E93
Märke
Rosefield
Material
Mässing
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Japanese Quartz Movement
Diameter
33 mm
Urtavla
White
Enhet
St
Color Ring
Rosegold
Färg
White
Height Watch Case
8 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
13-18 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Leatherstrap
Bredd band
12 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.