Rosefield The Small Edit Klocka Svart 26 mm

Rosefield
Specialpris 329 kr Ordinarie pris 1095 kr
Slutsåld

Beskrivning

Denna 'new vintage' kollektionen banar väg för New Yorks tidlösa estetik med en 26 mm boett - Rosefields minsta klocka hittills. Klockorna finns tillgängliga med antingen ett mesh- eller läderarmband i en rad olika färger. Dess mindre storlek och detaljer framhäver en vintage känsla och resulterar i en elegant och feminin kollektion.

Art. Nr
26BBG-262
Material
Mässing
Clockwork
Japanese Quartz Movement
Dial
Black
Märke
Rosefield
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Gold
Färg
Black
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
13-18 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
26 mm
Strap
Leatherstrap
Bredd band
12 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.