Rosefield The Upper East Side Klocka Guld/Pärlvit 33 mm

Rosefield
Specialpris 837 kr Ordinarie pris 1195 kr
Slutsåld

Beskrivning

The Upper East Side är New Yorks mest ikoniska och historiska stadsdel med dess ståtliga lägenhets kvarter och välklädda portvakter. Området avspeglar full dekadens med dess eleganta stilrenhet. Inspirerat från denna lyx, Upper East Side Kollektionen har ett glänsande rostfritt länkarmband och en elegant känsla. Stay classy med en cool och polerad klocka. Armbanden är justerbara med hjälp av ett verktyg som kommer med varje klocka.

Art. Nr
UEWG-U21
Material
Mässing
Clockwork
Japanese Quartz Movement
Dial
Pearl White
Kollektion
Upper East Side
Märke
Rosefield
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Gold
Färg
Guld
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
13,5-19 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
33 mm
Strap
Stainless Steel Mesh Strap
Bredd band
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.