Rosefield West Village Klockarmband Rosa/Guld

Rosefield
Specialpris 59 kr Ordinarie pris 395 kr
Slutsåld

Beskrivning

WEST VILLAGE-armbandets stilrena finish utan synliga sömmar utgör en modern kontrast till det mjuka nubucklädret. De fina metallringarna som är unika för varje armband reflekterar den uppsluppna stämningen i stadsdelen. Förmedla en feminin, cool känsla med det rosa armbandet som är omslutet av två tvinnade, guldtonade ringar.

Art. Nr
WBPGS-S139
Enhet
St
Märke
Rosefield
Kollektion
West Village
Material
Stainless steel
Färg
Pink
Bredd
16 mm
Längd
15-20 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Gold
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.