Safira x Edblad Diamond Steel Necklace

Safira X Edblad
Specialpris 90 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ett tidlöst halsband i stål designat av Cathrin Edblad unikt för Safira. Det safir-formade hänget ihop med stendetaljen på kedjan gör smycket stilsäkert för alla tillfällen, vardag som fest. Kombinera gärna med övriga smycken från designsamarbetet Safira x Edblad.

Art. Nr
111350
Enhet
St
Märke
Safira X Edblad
Material
Stainless steel
Längd
38-42 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.