Schalins Parringar Aura & 237-4 Silver 0,15 ct

Schalins Ringar
5409 kr

Customization

OBS. Leveranstiden för denna produkt kan inte påskyndas av valbara leveranssätt i kassan. Leveranstiden för produkten är det som står i beskrivningen.
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Parringar från Schalins Ringar bestående av en förlovningsring och en vigselring. Diamanter Vigselring: 15 st briljantslipade Wesselton/SI, á  0,01 ct Total carat: 0,15 ct Ringmått Bredd 4,0 mm Tjocklek 1,9 mm

Art. Nr
Aura, 237-4 SI
Enhet
Par
Märke
Schalins Ringar
Material
935 sterling silver
Leveranstid
ca 3-4 arbetsdagar
Sten
Diamant
Färg sten
Vit
Bredd Ringar
4,0 mm
Carat sten
0,01
Diamantslipning
Briljantslipad
Diamantkvalitet
Wesselton SI
Height Rings
1,9 mm
Insida
Välvd
Antal stenar
15
Utsida
Rak
Form sten
Rund
Total Carat
0,15 ct
Vikt Förlovningsring
5,2 g
Vikt Vigselring
4,1 g
OBS
Ångerrätt gäller ej för beställningsvaror som guld-, vigsel- eller förlovningsringar. De tillverkas unikt efter val av storlek och gravyr.
Safira Included
Gratis Storleksändring, Garanti (2 år), Försäkrad leverans, Spårbar leverans, Ringask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Äkthetscertifikat

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.