Set av pärlor i 925 Sterling Silver - Ask ingår

Safira Classic
Specialpris 39 kr Ordinarie pris 129 kr
Slutsåld

Beskrivning

Set i 925 Sterling Silver av Pärlor. Set av vita pärlor Längd kedja: 42 cm Mått Hänge: 12 mm Mått örHänge: 9 mm Material: 925 Sterling Silver Ask ingår!

Art. Nr
1-9-22-1-1
Enhet
Set
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1,6 mm
Längd
42 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Incl Loop
22 mm
Height Pendant
12 mm
Measurement Earring
10x10 mm
Measurement Pearl
12 mm
Model
Anchor chain
Pearl
Synthetic
Yta
Blank
Tjocklek
1,6 mm
Thickness Pendant
12 mm
Vikt
4,7 g
Bredd hänge
12 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.