SNÖ of Sweden Avery Pendant Halsband Plain Silver 80 cm

SNÖ of Sweden
Specialpris 150 kr Ordinarie pris 499 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Avery Long Pendant Necklace i silver. Lågt hängande pendelsmycke på en vacker halskedja i sterlingsilver. Ett smycke för den trendmedvetna som vill ha något bortom det klassiska pendelhalsbandet. Smycken från SNÖ of Sweden är nickeltestade och godkända av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut.

Art. Nr
906-0609256
Enhet
St
Märke
SNÖ of Sweden
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Bredd
1,5 mm
Längd
80 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
25 mm
Yta
Blank
Tjocklek
1,5 mm
Bredd hänge
21 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.