SNÖ of Sweden Carla Örhänge Small Pearl White

SNÖ of Sweden
Specialpris 30 kr Ordinarie pris 199 kr
Slutsåld

Beskrivning

Örhänge från SNÖ of Sweden i silverpläterad metall i from av ett pärla inringad av gnistrande stenar. Smycken från SNÖ of Sweden är nickeltestade och godkända av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut.

Art. Nr
376-5600010
Enhet
Par
Märke
SNÖ of Sweden
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver;White
Höjd
13,0 mm
Bredd
13 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Glas
Färg sten
Vit
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.