SNÖ of Sweden Foam Charm Armband Clear

SNÖ of Sweden
Specialpris 45 kr Ordinarie pris 299 kr
SNÖ of Sweden Foam Charm Armband Clear
Slutsåld

Beskrivning

SNÖ of Sweden Foam Charm Armband Clear Armband från SNÖ of Sweden med ankarkedja i silverpläterat järn och glasstenar. Längd: 19 cm Tjocklek: 5 mm Stenar: 3x6 mm, 2x4 mm Smycken från SNÖ of Sweden är nickeltestade och godkända av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut.

Art. Nr
546-4800012
Enhet
St
Märke
SNÖ of Sweden
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guldpläterat silver
Färg
Silver
Bredd
5 mm
Längd
19 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Artificiellt Glas
Färg sten
Vit
Height Pendant
10 mm, 6 mm
Measurement Stone
6,0 mm
Model
Charm Clear
Antal stenar
5
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm
Bredd hänge
10 mm, 6 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.