SNÖ of Sweden Halsband Lindsey pendant neck 42 s/light blue

SNÖ of Sweden
Specialpris 37 kr Ordinarie pris 249 kr
Slutsåld

Beskrivning

Smycke från SNÖ of Sweden. SNÖ of Sweden Halsband Lindsey pendant neck 42 s/light blue. Från Vår/sommar-kollektionen 2021.

Art. Nr
1038-0601111
Enhet
St
Märke
SNÖ of Sweden
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Längd
42 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.