SNÖ of Sweden Leonie Chain Halsband Plain Silver 100 cm

SNÖ of Sweden
Specialpris 299 kr Ordinarie pris 499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Leonie Chain Necklace i silver. Långt halsband i silver med en total längd om 100cm. Klassiskt långt som matchas väl med andra halsband i samma serie eller färg. Smycken från SNÖ of Sweden är nickeltestade och godkända av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut.

Art. Nr
911-0413256
Enhet
St
Märke
SNÖ of Sweden
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Bredd
1,5 mm
Längd
100 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank
Tjocklek
1,5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.