SNÖ of Sweden Wing Round Chain Armband Silver/Grey

SNÖ of Sweden
Specialpris 179 kr Ordinarie pris 299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Kedjearmband med enkelt karbinlås och justerbara länkar. Smycken från SNÖ of Sweden är nickeltestade och godkända av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut.

Art. Nr
841-4500230
Enhet
St
Märke
SNÖ of Sweden
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver;Gray
Höjd
1,6 mm
Bredd
1,6 mm
Längd
17 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Artificiellt Glas
Färg sten
Grå
Height Pendant
17 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1,6 mm
Thickness Pendant
4 mm
Bredd hänge
17 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.