Sophie By Sophie Armband Two Tone Cuff Gold

Sophie By Sophie
Specialpris 420 kr Ordinarie pris 2800 kr
Slutsåld

Beskrivning

Armring från Sophie By Sophie i guld & rhodiumpläterat silver där färgerna bryts vackert i mitten. Armringen är öppen och lätt att trä på armen.

Art. Nr
B1642GPS0
Enhet
St
Märke
Sophie By Sophie
Material
Guldpläterat silver
Färg
Silver;Gold
Bredd
20 mm
Längd
17 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank
Tjocklek
4 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.