Sophie By Sophie Halsband Wildheart Guldpläterad

Sophie By Sophie
Specialpris 595 kr Ordinarie pris 1190 kr
Slutsåld

Beskrivning

Wild Heart Collection är ett samarbete med den icke vinstdrivande organisationen Wildhood Foundation. Wildhood arbetar för att förhindra olaglig handel med hotade vilda arter. Varje dag jagas 100 elefanter och 4 noshörningar för sina betar och horn. På 10 år kommer dessa arter sannolikt att utrotas. För varje sålt Wild Heart smycke doneras 10% till Wildhood Foundation.

Art. Nr
N1811GPS0-OS
Enhet
St
Märke
Sophie By Sophie
Material
Guldpläterat silver
Färg
Guld
Bredd
2 mm
Längd
Justerbar storlek
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Measurement Heart
10 mm
Yta
Blank
Tjocklek
2 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.