Stav i silver med gravyr, ledad 28x5x5 mm

Safira Classic
529 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Stav i 925 Sterling Silver med valfri gravyr. Stavens ögla är ledad, vilket ger staven förmågan att snurra fritt. Ett perfekt gravyrsmycke för dig som vill gravera tex dina barns namn utan att behöva favorisera någon. Mått: 28x5x5 mm Material: 925 Sterling Silver OBS kedjan ingår ej.

Art. Nr
1-1-10-28-1
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
28,0 mm
Bredd
5 mm
Leveranstid
Graverad och skickad inom 24h
Engraving Font
Stil 7
Measurement Loop Inside
2,7x3,8 mm
Yta
Blank
Tjocklek
5 mm
Vikt
7,5 g

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.