Sterling Silver Aquamarine March Birthstone Necklace

Safira
Specialpris 180 kr Ordinarie pris 599 kr
Slutsåld

Beskrivning

Fullända din stil genom att ha på dig ett personligt smycke. Denna silvriga skönhet är ett halsband med din egen månadssten i en storslagen design. Akvamarin är vattenstenen och därifrån kommer dess vackra namn. Ju mer genomskinlig en akvamarin är, desto mer värdefull är den. Denna akvamarin har en väldigt fin, genomskinlig struktur och skiftar vackert i blått – precis så som du vill ha den. Akvamarin är den blåa typen av beryll och är därför en typ av kusin till den gröna beryllsmaragden. Stenen var seglarnas lyckosten och de bar den med sig för att få tur när de seglade över haven. Akvamarinen är en perfekt present till någon du bryr dig om, då den sägs främja och stärka vänskapsband. OBS: Förvara mörkt när den inte används.

Art. Nr
040100236
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Birthstones
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
38-42 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.