Sterling Silver Baroque Pearl Ariel Hoops

Safira
299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Få till den där härliga sjöjungfrulooken alla är ute efter den här säsongen med hjälp av de snygga Ariel Hoops i silver. Med dessa unika pärlor i öronen kommer du se ut som drottningen över havet - eller varför inte stranden? OBS: Pärlor är en levande sten och kan därför skilja mycket i både storlek och form. Det kan även förekomma unika färgskillnader och fördjupningar. Detta gör dock smycket bara ännu vackrare och bidrar till ett mer rustikt och unikt utseende.

Art. Nr
030100376
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Deep Dive
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
35 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.