Sterling Silver Charity Multipack Hoops

Safira
349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Välkomna Charity Multipack av sterling silver till din smyckesamling där du får hela tre hoops i en och samma förpackning. En hoop har en vacker antik finish, en annan pryds av gröna Cubic Zirconia-stenar och en tredje är designad med både antik finish och ofärgade Cubic Zirconia-stenar.

Art. Nr
030100726
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Safira
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
12 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.