Sterling Silver Deimos Labradorite Earrings

Safira
Specialpris 90 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Dessa är för de lyxiga själar som älskar det minimalistiska som bara har en liten touch glamour. De vackra Deimos örhängena i silver har eleganta Labradorit-stenar. Labradorit-stenen sägs stärka din intuitiva och mentala medvetenhet, något som också ger dig möjligheten att förutse framtida händelser. Stenen kallas också för mirakelsten på grund av dess kraft. Vänligen observera att det kan förekomma små färgskiftningar då detta är en naturlig sten.

Art. Nr
030100363
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Twinkle
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Höjd
9 mm
Bredd
9 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.