Sterling Silver Deimos Moonstone Ring

Safira
Från 209 kr Ordinarie pris 299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Genom att ta på dig denna läckra snygging kommer du vara redo att fånga dagen. Den glimrande Deimos ringen i silver kommer ge precis lagom mängd charm till din vardagslook med sin dekorativa sten. Namnet Moonstone kommer från månljuset som visar oss vägen hem i natten. Stenen sägs skydda oss när vi reser, speciellt utomlands. Månstenen kan uppfattas som vit, men skimrar vagt i olika färger. Vänligen tänk på att det kan finnas små färgskiftningar i stenen då det är en naturlig sten.

Art. Nr
050100136
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Twinkle
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.