Sterling Silver Diamond Heart Lariat Necklace

Safira
449 kr
Slutsåld

Beskrivning

Få till den där iögonfallande stilen som genast tar din look till en helt ny nivå med hjälp av det vackra halsbandet Diamond Heart Lariat av sterling silver. Det är designat med en liten hjärtformad och flera genomskinliga Cubic Zirconia-stenar och får hela dig att lysa som den stjärna du är!

Art. Nr
040100486
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Heart Jewellery
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Längd
40-45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.