Sterling Silver Duchamp Hoops

Safira
Specialpris 168 kr Ordinarie pris 559 kr
Slutsåld

Beskrivning

Fäst dessa härligheter med blå stenar på dina öron, och du är redo för allt! Duchamp silver-hoops kommer att liva upp kontoret och även dansgolvet. Ha dem på dig när som helst, du kommer inte ångra dig.

Art. Nr
030100286
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Trés Cool
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver, Turquoise
Höjd
50 mm
Bredd
2 mm
Längd
Empty
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.