Sterling Silver Eliana Earrings

Safira
Specialpris 89 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Med sin tunna kedja och hängande runda sten är Eliana för dig som vill komplettera den simpla outfiten med dessa vackra örhängen i silver. Bär dessa för en romantisk känsla till den enkla vardagen.

Art. Nr
030100083
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Safira
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Höjd
Empty
Bredd
5 mm
Längd
43 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.