Sterling Silver Flora Earrings

Safira
Specialpris 299 kr Ordinarie pris 599 kr
Slutsåld

Beskrivning

Om du aldrig haft möjligheten att känna dig gala snygg till vardags så har du det nu! Med våra Flora örhängen i silver lyxar du till både vardagslooken och fest-outfiten till max och oroa dig inte om folk stirrar, det är stenarna som glimrar.

Art. Nr
030100001
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Sparkle
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Bredd
11 mm
Längd
36 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.