Sterling Silver Juline Anklet

Safira
Specialpris 149 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Juline är vår fotlänk i silver som får dig att längta till sommartider då du kan gå barbent i solen och känna dig extra fin med utsmyckad fotled. Men vill du veta en hemlighet? Man kan ha den året om! Perfekt till festen där du vill känna dig extra snygg. Juline ger den perfekta exotiska touchen.

Art. Nr
010100001
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Sparkle
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
22-26 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.