Sterling Silver Olivia Earrings

Safira
Specialpris 149 kr Ordinarie pris 499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ska du på Oscargalan? Eller kanske på restaurang? Var du än bestämmer dig för att gå så passar dessa exklusiva Olivia örhängena i silver varje tillfälle, med håret i en halvuppsättning kommer du göra succé.

Art. Nr
030100011
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Sparkle
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Höjd
Empty
Bredd
12 mm
Längd
45 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.