Sterling Silver Pave Chain Hoops

Safira x Matiamubysofia
349 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Framhäv din absolut snyggaste stil med hjälp av hoopsen Pave Chain av sterling silver. Dessa drömmiga hoops kommer med två hängande kedjor och pryds av Cubic Zirconia-stenar av högsta kvalitet för att ge dig den där extra dosen av stjärnglans.

Art. Nr
030100749
Enhet
Par
Märke
Safira x Matiamubysofia
Kollektion
x Matiamubysofia
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
60,0 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.