Sterling Silver Red Garnet January Birthstone Necklace

Safira
Specialpris 180 kr Ordinarie pris 599 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Fullända din stil genom att ha på dig ett personligt smycke. Denna silvriga skönhet är ett halsband med din egen månadssten i en storslagen design. Granat är en sten som sägs ha ren chakra och som dessutom tar bort negativ energi. Den har använts för att motverka depression och för att skänka hopp och lycka under årtusenden. Granat passar därför att använda till vardags men är särskilt lämplig att bära när du känner dig lite vilsen, frånvarande eller om du vill komma i kontakt med ditt inre.

Art. Nr
040100234
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Birthstones
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
38-42 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.