Sterling Silver Revelio Hoops

Safira x Maximeee
399 kr

Customization

Max: 4 tecken

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Fixa en modern och trendig vibe genom att smycka dig med Revelio hoops av sterling silver. Det absolut mest drömmiga med dessa skönheter är att du kan välja att gravera dem. Kanske med ett år eller en bokstav som betyder mycket för dig?

Art. Nr
030100836
Enhet
Par
Märke
Safira x Maximeee
Kollektion
x Maximeee
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Höjd
26 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Gravyr
Vänligen notera att om du väljer att gravera ditt smycke så gäller ej retur eller byte eftersom smycket är graverat unikt för dig.

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.