Sterling Silver Sheela Hoops

Safira
Specialpris 149 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Våra Sheela-örhängen kommer göra att du glömmer dina bekymmer och kan njuta av din dag! Dessa öron-läckerbitar kommer göra att du ser stilfull ut, oavsett om du är på kontoret eller på dansgolvet.

Art. Nr
030100191
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Hoop Me Up
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Höjd
50 mm
Bredd
2 mm
Längd
Empty
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.