Sterling Silver Sodalite September Birthstone Earrings

Safira
Specialpris 165 kr Ordinarie pris 549 kr
Slutsåld

Beskrivning

Fullända din stil genom att ha på dig ett personligt smycke. Dessa silvriga skönheter är örhängen med din egen månadssten i en storslagen design. Sodalit är praktiskt taget djupblå med färgskiftningar i ljusblått och vita detaljer. Utöver att ha en vacker blå färg är sodaliten också lugnets sten, den sägs nämligen dämpa oro, stress och rädsla. Tack vare detta kan den främja kunskap och kreativitet. Stenen upptäcktes år 1811 och har sedan dess hittats och efterfrågats världen över.

Art. Nr
030100388
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Birthstones
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Bredd
10 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.