Sterling Silver Sparkle Statement Ear Clips

Safira
899 kr
Coming soon

Beskrivning

Snygging, dessa stilsäkra örhängen är ett måste i din smyckesamling. Sparkle Statement Ear Clips av sterling silver är designade med Cubic Zirconia-stenar av högsta möjliga kvalitet och är något utöver det vanliga. Har du inga hål i öronen? Inga problem, dessa träs enkelt på över öronsnibbarna.

Art. Nr
030100746
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Safira
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
44 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.