Sterling Silver Starlight Bracelet

Safira x Donna Romina
899 kr
Slutsåld

Beskrivning

Armbandet Starlight av sterling silver är smycket som du aldrig kommer att vilja ta av. Det har en otroligt vacker design och är smyckat med Cubic Zirconia-stenar av högsta möjliga kvalitet och en liten, vacker stjärna.

Art. Nr
020100140
Enhet
St
Märke
Safira x Donna Romina
Kollektion
x Donna Romina
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Längd
16-20 cm
Leveranstid
10-20 arbetsdagar

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.